top of page

Lasexperten

Wij bieden u de beste lasoplossingen op maat. Onze lasexperten komen naar u toe of werken in onze werkplaats. Zij hebben de nodige kennis, ervaring en certificaten om elke lasuitdaging aan te gaan. Zij volgen de strengste kwaliteits- en veiligheidsnormen en maken gebruik van de modernste apparatuur en technieken. Wij zijn ook uw lasadviseur die u op de hoogte brengt van de nieuwste ontwikkelingen en trends in de laswereld. Kies voor onze lasexperten en geniet van een snelle service, een goede communicatie en een scherpe prijs. 

Gecertificeerde lassers  

Onze gecertificeerde lassers zijn de beste keuze voor klanten die kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel dragen. Zij hebben een ISO/ASME certificaat en een ruime ervaring in diverse lasprojecten. Zij gebruiken de meest geavanceerde technieken en methoden en blijven zich voortdurend bijscholen. Wij verzorgen ook lasopleidingen, dus wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de lassector. Onze lasexperten leveren een professionele dienstverlening, een flexibele aanpak en een perfecte afwerking.

Constructie lassers  

Wij beschikken over een team van ervaren en gespecialiseerde constructie lassers die elke uitdaging aankunnen. Of het nu gaat om het bouwen van een nieuwe constructie, het lezen van een plan of het leveren van kwaliteit, onze lassers staan voor u klaar. U kunt onze lassers inhuren voor tijdelijke of langdurige projecten, per week, maand of jaar. Wij bieden u veel flexibiliteit en maatwerk. Onze lassers hebben bovendien ruime ervaring op locaties en in werkplaatsen.

Lasser monteurs 

Wij bieden lassers monteurs aan die inzetbaar zijn voor verschillende projecten, zoals het fitten van leidingwerk, het voor monteren van constructies, of het lassen van diverse materialen. Onze monteurs beschikken over de nodige kennis, ervaring en certificaten om kwalitatief werk te leveren. Ze kunnen ook goed plan lezen en communiceren met u en uw team.

Techniekers  

Bij ons kunt u terecht voor het huren van een van onze techniekers met een elektrische of elektromechanische achtergrond. Zij kunnen u helpen met allerlei klussen, zoals installatie, onderhoud, reparatie en storingen. Maar dat is niet alles. Wij verhuren ook andere technische profielen uit de metaalsector, zoals lassers, monteurs, draaiers en frezers. Dus als u interesse heeft in een van onze diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kijken graag of we het profiel in ons team hebben dat u zoekt. 

Lasverantwoordelijke  

Wij bieden u de mogelijkheid om een ervaren en gekwalificeerde lasverantwoordelijke te huren voor de duur die u nodig heeft. Onze lasverantwoordelijken kunnen fungeren als ploegbaas of hoofdlasser en zorgen voor een efficiënte en kwalitatieve leiding van uw lasploeg. Zij houden rekening met de lastijden, de werkflow en de veiligheidsnormen. Of u nu een lasverantwoordelijke nodig heeft voor een project, een week, een maand of een jaar, wij zijn zeer flexibel en staan klaar om u als partner te ondersteunen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten. 

bottom of page