top of page

Onze drive

Finding Inspiration in Every Turn

Ons verhaal

De Weld-Doctors is een professioneel lasbedrijf dat bestaat uit een team van ervaren en gedreven lassers die elke dag klaarstaan om u te helpen met uw lasprojecten. Wij zijn de Weld-Doctors: de specialisten voor al uw laswerk. 

Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in de lassector en zijn bedreven in verschillende lastechnieken, zoals MIG/MAG, TIG, TIPTIG, Elektrode, plasma, Keyhole welding. Wij werken met de beste lasapparatuur en volgen de laatste trends op het gebied van lastechnologie. Wij zijn gecertificeerd volgens de Europese normen en garanderen veiligheid en kwaliteit. 

Wij leveren vakwerk en streven naar perfectie in elke lasnaad. Wij houden van een uitdaging en nemen elk project aan. Of het nu gaat om een kleine reparatie of een grote constructie, wij zorgen voor een professioneel resultaat dat aan al uw eisen voldoet. 

Wilt u meer weten over ons bedrijf, onze diensten of onze projecten? Neem dan gerust contact met ons op via onze website of telefoon, e-mail of ons contactformulier. Wij staan u graag te woord en maken gratis een offerte voor u op. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen als klant bij de Weld-Doctors: uw partner voor al uw laswerk. 

Meet The Team

Buisiness kaartje mathew
john van riet kaartje

Onze Clienten

bottom of page