top of page

Lasadviezen/Lasexpertise

De Weld-Doctors zijn experts op het gebied van lassen en kunnen u voor elk project een passend lasadvies geven. Heeft u niet genoeg laskennis om sommige lasprojecten professioneel uit te voeren? Dan kunnen de Weld-Doctors u precies vertellen hoe u een project las technisch moet aanpakken. Wij adviseren u welk lasproces het beste bij uw project past, met alle voor- en nadelen. Ook geven we u meerdere opties en zoeken we samen met u naar een oplossing op maat voor uw project. 

Lasopleidingen

Als u op zoek bent naar een professionele lasopleiding, dan bent u bij de Weld-Doctors aan het juiste adres. Wij zijn een team van ervaren lassers die u kunnen leren hoe u verschillende lasmethoden kunt toepassen, zoals TIG-lassen en fotolassen. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het geven van lasopleidingen, en we blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de laswereld. Wij kunnen een lasopleiding op maat verzorgen voor uw personeel, of u nu een specifiek project heeft of gewoon uw kennis wilt opfrissen. Wij kunnen naar uw locatie komen, of u kunt gebruik maken van ons lasopleidingscentrum, waar we een professionele leeromgeving hebben. De Weld-Doctors zijn meer dan alleen een lasopleider, wij zijn uw partner die u wil ondersteunen met al uw lasuitdagingen. 

Kwaliteitscontrole

Wij doen kwaliteitscontroles voor lasprojecten. Wij kunnen op elke locatie een rapport maken over uw laswerk. Wij kunnen ook tijdens het lassen controleren en verslag doen. Dit kan u voordelen opleveren zoals kostenbesparing, productiviteit en klanttevredenheid. Wij leveren ook schaderapporten en andere documenten. 

bottom of page